SPlogo2m
Bet at 5dimes

 

GoStats hit counter
GoStats hit counter
ukraine women older men contatore visite website counter

 

 

uk bih

 

 

RAZMJENA BANERA I LINKOVA

Webmasteri - vlasnici web stranica možete se uključiti u razmjenu bannera na našem servisu. To je jedan dobar način da privučete nove posjetitelje na vaše stranice. Za dobar start dajemo vam 2000 kredita prikazivanja vašeg bannera na stranicama naših partnera u mreži. Detalje o razmjeni bannera možete pogledati ovdje: http://excange.xyz

Webmasteri izuzetan partner ( Affiliate - Affiliation ) program (Gambling-Affiliation) jednom registracijom možete aktivirati više od 30 tvrtki koje možete reklamirati linkovima i bannerima. Uglavnom se radi o kladionicama, poker sobama i casinu.
Tu su i poznate marke kao: Unibet, Expekt, Bwin itd. Izaberiti tvrtke koje želite i postavite linkove ili bannere na svoje stranice i zaradite novac. Osobno sam se uvjerio u ovo jer mi je sva isplata do sada stigla u roku.
Bilo bi dobro da imate stranice sa sportskim sadržajem ali nije nužno. Možete i jednu stranicu unutar vaše Web lokacije posvetiti sportu i tu reklamirati navedene tvrtke.
WEBMASTERI - možete reklamirati preko 650 DVD-a s erotskim filmovima. Vaša zarada je odličnih 60% od prodaje ili 35$ po registriranom korisniku, to možete izabrati po želji. Na raspolaganju su vam mnogobrojni promotivni materijali kao i kompletna statistika klikova, registracija i zarade. Isplata može čekom, na bankovni račun ili na kreditnu karticu. Isplati se pokušati VideosZ!

 WEBMASTERI, VLASNICI FACEBOOK STRANICA, BLOGOVA, IZNAJMLJIVAČI SOBA, APARTMANA, AUTOMOBILA, PLOVILA... AUKCIJE

Na ovim stranicama možete postavljati vlastite aukcije za prodaju i rezervacije, stranice nisu predviđene za prodaju materijalnih stvari. Dakle možete prodavati sve ono što je moguće poslati, prenijeti i naplatiti putem interneta. Možete prodavati i kupovati internet domene, web stranice, rezervacije, ulaznice, programe, igrice itd. Sve kategorije za aukcije pogledajte ovdje:
aukcija.xyz

WEBMASTERI, BLOGERI - Ovo su banneri Sporterica.com - kada postavite naš banner na svoje stranice javite nam da vaš banner postavimo ovdje>>>
KLADIONICE, PROGNOZE, TIPOVI, REZULTATI, SVE O KLAĐENJU

 

KLADIONICE, PROGNOZE, TIPOVI, SVE O KLAĐENJU
WEBMASTERI, VLASNICI STRANICA PREUZMITE REZULTATE UŽIVO BESPLATNO (NOGOMET, KOŠARKA, TENIS, HOKEJ) Kopirajte kod >>> PREGLED

BESPLATNI KALKULATOR ZA VAŠE WEB STRANICE ILI BLOG
Kopirajte kod i postavite na stranicu gdje želite da se pojavi kalkulator 160 x 200 px.

 
 

 

 

BESPLATNI GENERATOR LOTTO BROJEVA ZA VAŠE WEB STRANICE ILI BLOG
Kopirajte kod i postavite na stranicu gdje želite da se pojavi generator 130 x 320 px.

 

 

Webmaster resursi - Webmaster resources - Ressourcen - Risorse per Webmaster